Mina sidor
Din profil och kontoinställningar
Radera konto
Kontot och dina uppgifter tas bort direkt och går inte att återställa: profil, bokningar, supportärenden, lagval, stjärnmärkningar och låsta träningar. Träningar och övningar som du delat med andra finns kvar, men utan ditt namn.